Teamfoto Glaspunt B.V.

Reviews over Glaspunt B.V.

Wij staan in Dordrecht voor u klaar!
Een Glaszetter
24/7 bereikbaar bij spoed!
Meerdere vestigingen, hoofdvestiging Arnhem

Schrijf een review

Deel uw ervaring met Glaspunt B.V.

Snel een medewerker spreken? Bel 085 106 1147

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Door Ans van Harten
Op 5 december 2023
6

Tot nu toe tevreden, glas moet nog geleverd worden.. Wel verrast over rekening, bij de offerte leek het de helft goedkoper. Dat kwam, omdat het bedrag van 1 i.p.v.2 ramen op de offerte stond en helemaal onderaan, nog na het totaalbedrag, stond het bedrag van alle twee. Pas bij de definitieve aanbesteding werd dat meteen duidelijk….


Door W.2
Op 20 april 2023
10

Top bedrijf en perfecte uitvoering en alles volgens afspraak. Misschien iets duurder dan andere aanbieders maar het resultaat is er dan ook naar. Monteurs erg vriendelijk en straalde professionaliteit uit. Ik beveel ze aan.


Door C
Op 22 maart 2023
6

Om 16:00 gebeld dat er een ruit kapot gewaaid was en er dus in eerste instantie een noodvoorziening geplaatst moet worden. Binnen 30 minuten ter plaatse kan je vergeten...kwam pas na 18:00 iemand opdagen. Glaspunt vond het daarna wel noodzakelijk om 150 euro ex btw EXTRA op de factuur te vermelden, wegens buiten kantooruren reparatie uitvoeren. Na contact met Glaspunt is dit netjes opgelost !


Door M.G
Op 11 maart 2023
2

Had gebeld voor een nieuwe ruit aan de telefoon want had al een nood voorzieningen kom een meneer langs om het te meten vroeg om een offerte kwam veel hoger uit dan wat ik in gedachten had kon het elders voor minder late doen krijg naar een paar maanden een rekening voor een noodvoorziening. Reactie van Glaspunt B.V: Beste Musse, Onze administratie heeft hier al contact met u over gehad. Mocht u hier nog vragen of toevoegingen over hebben dan kunt u mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Glaspunt


Door D
Op 26 februari 2023
10

5 sterren Reactie van Glaspunt B.V.: Beste, We zijn blij dat je tevreden bent met Glaspunt! Met vriendelijke groet, Glaspunt


Door F.B
Op 15 februari 2023
4

In eerste instantie snel de offerte opgestuurd gekregen, ook kwam er iemand netjes het glas op meten, nu moet er eerst een monster worden opgevraagd van de glaskleur in de fabriek, ik ben nu inmiddels 2 maanden verder en ik hoor niets vanuit Glaspunt, ze kunnen mij ook niet zeggen wat de status is van de opdracht. ik word terug gebeld, maar ik hoor niets... Er gaat hier toch wel wat mis......


Door D
Op 9 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud

Door B
Op 8 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud

Door K.A
Op 18 december 2022
10

Service: Glas op maat maken Positief: Kwaliteit, Professionaliteit


Door Y.K
Op 8 december 2022
10

‘S morgens gebeld en ‘s middags al een nieuwe noodruit geplaatst. Erg vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de monteurs.


Door K.A
Op 6 december 2022
10
Review heeft geen inhoud

Door D.O
Op 23 november 2022
4

Ik heb een gebouw in beheer waar een aantal ruiten vervangen moet worden. Er is nu twee keer iemand van glaspunt langs geweest om op te nemen en elke keer was er iets waardoor het opnemen niet goed is gegaan. Een keer was hij zelfs een diktemeter vergeten. Eindelijk een prijsindicatie gekregen van de opgemeten ruiten. Als ik akkoord zou geven op de prijsindicatie zou er WEER iemand van glaspunt moeten komen om op te nemen. Laat maar....


Door E.D.H
Op 10 november 2022
10

Keurig gewerkt. Glas in lood ramen mooi tussen dubbelglas geplaatst en weer gezet in kozijn. Tevreden over het resultaat!


Door L.K
Op 5 oktober 2022
10

Snel en vakkundig en vriendelijk geholpen. Goed werk geleverd.


Door J.K
Op 5 september 2022
10
Review heeft geen inhoud

Door F.P
Op 25 augustus 2022
2

WARNING!! LET OP!! I have to say that reparation went very well and fast, but I didn't receive any bill through post or mail. I have contacted them by their own website (contact form) 10 days after reparation cause I wanted to pay but there was no reaction from their side. After that I tried contact them more times but they ignored me. Finally I received a letter from DEBT COLLECTION COMPANY and I needed to pay even more. This is not acceptable. If you want to avoid that kind of situation CHOOSE DIFFERENT COMPANY. If you are interested - contact me. We can create a case. The more people the better.


Door J.H.D.O.J
Op 23 juli 2022
8

Goed bedrijf , aardige mensen .


Door J.J
Op 24 juni 2022
4

Bij aanvang, zeer chagrijnige man, kon geen hallo vanaf, liep zomaar ons huis binnen! Een ander bedrijf (schilder) was bezig in ons huis, vandaar dat de voordeur openstond. Meneer gevraagd of hij iets nodig had en of hij een kopje koffie wou. Geen gehoor alleen wat gebrom. Eenmaal klaar stond meneer zomaar in de woonkamer. Hij had mijn handtekening nodig voor het factuur, maar het enige wat uit zijn mond kon komen was, handtekening aub. Ook medegedeeld dat wij huisdieren hebben dus de woonkamer of voordeur dicht moet blijven maar meneer liet alles openstaan vervolgens stonden mijn dieren op straat. heb de man vriendelijk bedankt voor de reparatie, maar kon geen lach vanaf. Glas zetten was prima, maar klantvriendelijk zijn ze niet


Door R.V.D.H
Op 10 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud

Door M.D.R
Op 2 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud

Door M.D.R
Op 29 mei 2022
8
Review heeft geen inhoud

Door S.T
Op 22 mei 2022
8

Snel en vakkundig!


Door J.T.L
Op 4 april 2022
10
Review heeft geen inhoud

Door M.B
Op 16 maart 2022
2

Wat een waardeloos bedrijf. Komt in september na maanden het raam opmeten, stuurt de offerte eerst naar het verkeerde adres en nu blijkt dat ze het verkeerde raam hebben besteld. Tot 2022 in de kou zitten dus.


Door D.R
Op 14 maart 2022
2

Had een offerte aangevraagd bij dit bedrijf, nog mail contact gehad over het soort glas, maar niets meer mogen vernemen, gevraagd dat ik geen offerte zou krijgen , daar kreeg ik geen antwoord op, jammer dus maar geen lokaal bedrijf.


Door H.S
Op 7 maart 2022
10

Geweldige service. Naast het glas vervangen op eigen initiatief reparatie aan het kozijn verricht. Monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en het nieuwe raam schoon gemaakt. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.


Door D.N
Op 9 februari 2022
10

nette monteurs, keurig gewerkt en afgemonteerd. een dikke 10 voor johnny en quinten


Door A.P
Op 2 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud

Door N.G
Op 26 januari 2022
10
Review heeft geen inhoud

Door J.S
Op 28 december 2021
10

HR ++ glas voorpui.Vakkundig, snel en schoon werk geleverd door 3 zorgvuldig werkende mensen met duidelijk plezier in hun werk! Zeer tevreden over Glaspunt Den Bosch.


Door M.B
Op 23 november 2021
2

Wat een waardeloos bedrijf. Komt in september na maanden het raam opmeten, stuurt de offerte eerst naar het verkeerde adres en nu blijkt dat ze het verkeerde raam hebben besteld. Tot 2022 in de kou zitten dus.


Door H.S
Op 13 oktober 2021
10

Geweldige service. Naast het glas vervangen op eigen initiatief reparatie aan het kozijn verricht. Monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en het nieuwe raam schoon gemaakt. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.


Door R.S
Op 5 oktober 2021
10
Review heeft geen inhoud

Door P.D
Op 22 september 2021
10
Review heeft geen inhoud

Door I.V.D.L
Op 21 juli 2021
8

Fijn bedrijf. Heldere communicatie. Wij hadden Gunther als glazenzetter en kan niet anders zeggen dan hartstikke prima. Levert goed werk, denkt mee en prettig in de omgang. Zeker een aanrader!


Door M.V.D.L
Op 22 juni 2021
10

Snelle reactie rond etenstijd op verzoek reparatie ramen voordeur. Tevreden met de reparatie en netjes alle resten opgeruimd. Kathedraal glas vervangen door normaal glas, waar ook mee akkoord. Enige probleem nu is dat mijn hersenen denken dat er geen glas in de voordeur zit. Johnny, bedankt voor het geleverde werk en sorry dat je wat langer moest werken en de wedstrijd miste. Hoewel de samenvatting net zo goed is voor deze wedstrijd.


Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Glaspunt B.V.

De snelste glaszetter van Nederland. Erkende glaszetters. 24-uurs-glasservice. Wilt u uw glasschade herstellen? Onze erkende glaszetters helpen Glaspunt met haar 24-uurs-glasservice door heel Nederland. Bij glasschade zijn wij binnen 30 minuten bij u op locatie.


Glaspunt® is de grootste glasservice van Nederland en is ISO 9001 gecertificeerd. Onze jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen staan garant voor betrouwbare service en hoge kwaliteit. Met glashandels in alle provincies van Nederland, is de glaszetter in noodgevallen vrijwel altijd binnen 30 minuten bij u op locatie. In veel gevallen plaatsen wij direct nieuw glas, indien dit niet mogelijk is zorgen wij voor veilige noodvoorzieningen.


Verzekerd voor glasschade? Wij nemen alle administratieve rompslomp uit handen en dienen de factuur rechtstreeks in bij uw verzekeraar of assuradeur. U hoeft alleen onze akte van cessie in te vullen en wij regelen de rest. 


Zoekt u glas ter isolatie, beveiliging, decoratie of voor uw privacy? Wij leveren enkel glas, dubbel glas, HR++ glas, inbraakwerend gelaagd glas, figuurglas, draadglas en alle mogelijke combinaties. Bekijk ons assortiment en bel vrijblijvend voor prijs en advies op maat.


Voor uw zekerheid bieden wij op ons dubbel glas maar liefst 15 jaar garantie inclusief montage. Kies ook voor zorgeloos genieten en laat glas door de Glaspunt® glaszetter vervangen.


Heeft u een glaszetter nodig? Neem dan gerust contact met ons op en ervaar de fantastische service en kwaliteit van Glaspunt®. 


VCA,Erkend leerbedrijf,GroenGedaan!

Reviews van Glaspunt B.V.

Door Ans van Harten
Op 5 december 2023
6

Tot nu toe tevreden, glas moet nog geleverd worden.. Wel verrast over rekening, bij de offerte leek het de helft goedkoper. Dat kwam, omdat het bedrag van 1 i.p.v.2 ramen op de offerte stond en helemaal onderaan, nog na het totaalbedrag, stond het bedrag van alle twee. Pas bij de definitieve aanbesteding werd dat meteen duidelijk….

Door W.2
Op 20 april 2023
10

Top bedrijf en perfecte uitvoering en alles volgens afspraak. Misschien iets duurder dan andere aanbieders maar het resultaat is er dan ook naar. Monteurs erg vriendelijk en straalde professionaliteit uit. Ik beveel ze aan.

Door C
Op 22 maart 2023
6

Om 16:00 gebeld dat er een ruit kapot gewaaid was en er dus in eerste instantie een noodvoorziening geplaatst moet worden. Binnen 30 minuten ter plaatse kan je vergeten...kwam pas na 18:00 iemand opdagen. Glaspunt vond het daarna wel noodzakelijk om 150 euro ex btw EXTRA op de factuur te vermelden, wegens buiten kantooruren reparatie uitvoeren. Na contact met Glaspunt is dit netjes opgelost !

Door D
Op 9 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door B
Op 8 februari 2023
10
Review heeft geen inhoud
Door K.A
Op 18 december 2022
10

Service: Glas op maat maken Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Door Y.K
Op 8 december 2022
10

‘S morgens gebeld en ‘s middags al een nieuwe noodruit geplaatst. Erg vriendelijk personeel, zowel aan de telefoon als de monteurs.

Door K.A
Op 6 december 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door E.D.H
Op 10 november 2022
10

Keurig gewerkt. Glas in lood ramen mooi tussen dubbelglas geplaatst en weer gezet in kozijn. Tevreden over het resultaat!

Door L.K
Op 5 oktober 2022
10

Snel en vakkundig en vriendelijk geholpen. Goed werk geleverd.

Door J.K
Op 5 september 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door J.H.D.O.J
Op 23 juli 2022
8

Goed bedrijf , aardige mensen .

Door R.V.D.H
Op 10 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door M.D.R
Op 2 juni 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door M.D.R
Op 29 mei 2022
8
Review heeft geen inhoud
Door S.T
Op 22 mei 2022
8

Snel en vakkundig!

Door J.T.L
Op 4 april 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door H.S
Op 7 maart 2022
10

Geweldige service. Naast het glas vervangen op eigen initiatief reparatie aan het kozijn verricht. Monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en het nieuwe raam schoon gemaakt. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Door D.N
Op 9 februari 2022
10

nette monteurs, keurig gewerkt en afgemonteerd. een dikke 10 voor johnny en quinten

Door A.P
Op 2 februari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door N.G
Op 26 januari 2022
10
Review heeft geen inhoud
Door J.S
Op 28 december 2021
10

HR ++ glas voorpui.Vakkundig, snel en schoon werk geleverd door 3 zorgvuldig werkende mensen met duidelijk plezier in hun werk! Zeer tevreden over Glaspunt Den Bosch.

Door H.S
Op 13 oktober 2021
10

Geweldige service. Naast het glas vervangen op eigen initiatief reparatie aan het kozijn verricht. Monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk. Alles netjes opgeruimd en het nieuwe raam schoon gemaakt. Kan dit bedrijf zeker aanbevelen.

Door R.S
Op 5 oktober 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door P.D
Op 22 september 2021
10
Review heeft geen inhoud
Door I.V.D.L
Op 21 juli 2021
8

Fijn bedrijf. Heldere communicatie. Wij hadden Gunther als glazenzetter en kan niet anders zeggen dan hartstikke prima. Levert goed werk, denkt mee en prettig in de omgang. Zeker een aanrader!

Door M.V.D.L
Op 22 juni 2021
10

Snelle reactie rond etenstijd op verzoek reparatie ramen voordeur. Tevreden met de reparatie en netjes alle resten opgeruimd. Kathedraal glas vervangen door normaal glas, waar ook mee akkoord. Enige probleem nu is dat mijn hersenen denken dat er geen glas in de voordeur zit. Johnny, bedankt voor het geleverde werk en sorry dat je wat langer moest werken en de wedstrijd miste. Hoewel de samenvatting net zo goed is voor deze wedstrijd.