Glas plaatsen in Dordrecht?

Laat u een nieuw bedrijfspand bouwen en bent u op zoek naar een specialist die uw beglazing kan plaatsen? Of wilt u meer lichtinval in uw slaapkamer creëren met behulp van een extra raam? Glasherstel Spoed plaatst in de regio Dordrecht al jaren glas in alle soorten panden en woningen, in alle soorten en maten. Glas plaatsen kunt u dus met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Onze glaszetters zijn vakkundig en gaan professioneel te werk. Of u nu kiest voor een zonwerende glassoort of juist een compleet nieuw raam wilt laten plaatsen. Wij bieden u een ruim assortiment glassoorten en daarom hoeft u bij ons nooit lang te wachten op uw nieuwe beglazing. Wilt u weten welk type glas het beste bij uw wensen aansluit? Kom dan langs in onze showroom, ons personeel staat u graag te woord.

Het zetten van nieuw glas

Als u heeft besloten om uw glas door ons te laten plaatsen is het van belang dat alles goed wordt ingemeten. Het inmeten van uw glas dient erg secuur te gebeuren, laat het daarom altijd over aan een glasspecialist en ga niet zelf aan de slag met een meetlint. Eén klein berekeningsfoutje kan er namelijk al voor zorgen dat uw nieuwe glas niet past. Nadat wij alles hebben ingemeten, bestellen we uw beglazing en maken we een afspraak voor de uiteindelijke montage. Na de montage kunt u genieten van het nieuwe uitzicht van uw bedrijfspand of van het extra licht in uw woning.