Glasherstel in Dordrecht

Als u denkt aan glasherstel, dan denkt u waarschijnlijk aan de reparatie van glas. Helaas is dat bij bepaalde glassoorten niet mogelijk en is de enige optie het glas volledig vervangen. Gelukkig hebben onze glaszetters ervaring met zowel het plaatsen als vervangen van glas en zorgen ze altijd voor een passende oplossing.

In de regio Dordrecht staan wij bekend om onze uitgebreide service. Glasschade door inbraken en vandalisme ontstaan in de meeste gevallen niet tijdens kantooruren. Wij bieden u als klant daarom een uitgebreide service en staan 24 uur per dag voor u klaar. Onze specialisten zorgen voor een noodvoorziening en de volgende dag wordt er gekeken naar de definitieve glasreparatie.

Uitgebreid dienstenpakket

Na een inbraak of na vandalisme heeft u vaak niet alleen te maken met schade aan uw beglazing. Kapotte kozijnen, hang- en sluitwerk dat niet meer werkt of een deur die niet goed wil sluiten kunnen naast de glasschade allemaal gevolgen zijn. Gelukkig bieden wij u een uitgebreid dienstenpakket en zorgen wij niet alleen voor glasreparatie. De reparatie van een kapotte deur of van niet goed werkend hang- en sluitwerk kunt u daarom gerust aan onze specialisten overlaten. Wij zorgen voor de reparatie en voorzien u daarna van advies om een dergelijk incident in de toekomst te voorkomen.