Glasherstel in Dordrecht

Als u denkt aan glasherstel, dan denkt u waarschijnlijk aan de reparatie van glas. Helaas is dat bij bepaalde glassoorten niet mogelijk en is de enige optie het glas volledig vervangen. Gelukkig hebben onze glaszetters ervaring met zowel het plaatsen als vervangen van glas en zorgen ze altijd voor een passende oplossing.

In de regio Dordrecht staan wij bekend om onze uitgebreide service. Glasschade door inbraken en vandalisme ontstaan in de meeste gevallen niet tijdens kantooruren. Wij bieden u als klant daarom een uitgebreide service en staan 24 uur per dag voor u klaar. Onze specialisten zorgen voor een noodvoorziening en de volgende dag wordt er gekeken naar de definitieve glasreparatie.

Raam herstellen Dordrecht

In Dordrecht en omgeving herstellen we u ramen bij glasschade. Wat voor ramen u ook heeft, bij glasschade kunt u ons inschakelen om het glas vakkundig te vervangen.  We hebben een ruim assortiment glassoorten in voorraad. Heeft u glasschade? Bel ons op 078 - 808 01 64 of vraag een vrijblijvende offerte aan via het contactformulier.